.jpg

Мус Брюле

Суха смес за приготвяне на крем Мус Брюле.

Рецепта:
Вода 600 гр.;
Мус Брюле 300 гр.;
Захар 100 гр.;
Краен продукт: 1000 гр.

Съдържание: захар, аромат брюле, модифицирано нишесте, суроватка, растителна мазнина.

Към водата на бавни обороти се добавя Мус Брюле, след което се разбърква на бързи обороти до получаване на кремообразна смес.

.jpg

Мус Ванилия

Суха смес за приготвяне на крем Мус Ванилия.

Рецепта:
Вода 600 гр.;
Мус Ванилия 300 гр.;
Захар 100 гр.;
Краен продукт: 1000 гр.

Съдържание: захар, натурална ванилия, модифицирано нишесте, суроватка, аромат ванилия, растителна мазнина.

Към водата на бавни обороти се добавя Мус Ванилия, след което се разбърква на бързи обороти до получаване на кремообразна смес.

.jpg

Какао Флан

Суха смес за приготвяне на крем Какао флан.

Рецепта:
Сметана – течна 30-35% 520 гр.;
Мляко – прясно 3-3,6 % 330 гр.;
Микс Какао Флан 150 гр.;
Краен продукт: 1000 гр.

Съдържание: кристална захар, натурално какао на прах 12%, модифицирано нишесте, натурални аромати, сол.

Сметаната и млякото се нагряват до 80 градуса и към тях се прибавя при непрексъснато разбъркване сухия микс Какао Флан. Разлива се в подходящи форми и се поставя в хладилник.

Start typing and press Enter to search