1

Панировка „Класик“

Подправъчна смес за паниране на пилешки хапки

Степени:
ТечнаBG 427 – суха смес, която се разрежда 1:1,6 с вода;
Финална SFC Класик – суха смес.

Съдържание: натурални аромати, подправъчни екстракти, комбинация от различни видове нишестета и брашна.

Метод и режим на работа:
Охладеното месо се измива, нарязва и подсушава;
Овкусява се със сол – 13 гр./кг. месо;
Оставя се да престои минимум 30 мин. в хладилник;
Потапя се в Течна BG 427 – сухата смес се разрежда 1:1,6 със студена вода (заготовката трябва да се държи в хладилник);
Отцежда се от излишното количество течна панировка и се овалва във Финална SFCКласик;
Така приготвеното месо се пържи на 160 градуса за 4 – 4,5 мин.

Приложение: най-подходящо за пилешки хапки от бон филе.

1

Панировка „Пикант“

Подправъчна смес за паниране на пилешки крила

Степени:
ТечнаBG 427 – суха смес, която се разрежда 1:1,6 с вода;
Финална SFC Пикант – суха сме.

Съдържание: натурални аромати, подправъчни екстракти, екстракт люти чушки, комбинация от различни видове нишестета и брашна.

Метод и режим на работа:
Охладеното месо се измива, нарязва и подсушава;
Овкусява се със сол – 13 гр./кг. месо;
Оставя се да престои минимум 30 мин. в хладилник;
Потапя се в Течна BG 427 – сухата смес се разрежда 1:1,6 със студена вода (заготовката трябва да се държи в хладилник);
Отцежда се от излишното количество течна панировка и се овалва във Финална SFC Пикант;
Така приготвеното месо се пържи на 160 градуса за 4 – 4,5 мин.

Приложение: най-подходящо за пилешки крила и пилешки хапки от бон филе.

cheese

Панировка за сирене

Тристепенна подправъчна смес за паниране на сирене.

Степени:
Предъст HP–C – суха смес;
ТечнаHP–C – суха смес, която се разрежда 1:2 с вода;
Финална Cheese – суха смесс подправк.

Съдържание: натурални екстракти, комбинация от различни видове нишестета и брашна, натурални подправки, копър.

Метод и режим на работа:
Сиренето се потапя в студена вода;
Овалва се в Предъст HP – C;
Потапя се в Течна HP – C – сухата смес се разрежда 1:2 със студена вода (заготовката трябва да се държи в хладилник);
Oвалвасе във Финална Cheese;
В този вид, сиренето може да се замрази, като преди пържене се изважда и се оставя за няколко минути да се „отпусне“;
Пържи се в силно загрята мазнина на 160 – 180 градуса за 1,5 – 2,0 мин.

*Продуктът може да сеприготви на момента (без замразяване).

В този случай се пържи 1,0 – 1,5 мин. на 160- 180 градуса.

Start typing and press Enter to search