.jpg

 Сос Бешамел

Комбинирана суха смес за бързо и лесно приготвяне на сос Бешамел.

Рецепта:
Смес Бешамел – 200 гр.
Вода – 1000 гр.
Краен продукт: 1200 гр.

Съдържание: модифицирано нишесте, нативно царевично нишесте, млечно-суроватъчен протеин, млечна суроватка, готварска сол, натурални подправки, лук, чесън, растителна мазнина.

200 гр. суха смес за сос Бешамел се добавят към 1 л. вряща вода за 3-5 мин. при непрекъснато бъркане до сгъстяване.

По желание половината количество вода може да бъде заменено с прясно мляко .

.jpg

Деми Глас

Комбинирана подправъчна смес за бързо и лесно приготвяне на сос Деми Глас.

Рецепта:
Смес Деми Глас 95 гр.
Вода 1000 гр.
Краен продукт: 1095 гр.

Съдържение: пшеничено брашно, картофено нишесте, готварска сол, растителна мазнина, захар, животински колаген, подправъчни екстракти, натурални аромати, малцов екстракт, натурално какао

Сухата смес се добавя към литър вряща вода, при непрекъснато разбъркване за 3 до 5 мин.

Подсилва вкуса на ястия с телешко, свинско и пилешко месо.

.jpg

Гъбен сос

Комбинирана подправъчна смес с три вида италиански сушени гъби за бързо и лесно приготвяне на гъбен сос.

Рецепта:
Инстантен гъбен сос – 100 гр.
Гореща вода – 1000 гр.

Съдържание: пшеничено брашно, модифицирано картофено нишесте, сушени гъби (печурки, челадинки, Agaricus Bispora), сухо обезмаслено мляко, лук, чесън, сол, магданоз, натурален аромат гъби.

Инструкция за дозиране: 100 гр. инстантен гъбен сос се добавят към 1 л. вряща вода за 3-5 мин. при непрекъснато бъркане. По ваше желание половината количество вода може да бъде заменено с прясно мляко или течна сметана.

Start typing and press Enter to search