-

Гъбена супа

Комбинирана подправъчна смес с три вида италиански сушени гъби за бързо и лесно приготвяне на гъбена супа.

Рецепта:
Инстантна гъбена супа – 100 гр.
Гореща вода – 1000 гр.

Съдържание: пшеничено брашно, модифицирано картофено нишесте, сушени гъби (печурки, челадинки, Agaricus Bispora), сухо обезмаслено мляко, лук, чесън, сол, магданоз, натурален аромат гъби.

Инструкция за дозиране: 100 гр. инстантна гъбена супа се добавят към 1 л. вряща вода за 3-5 мин. при непрекъснато бъркане. По ваше желание половината количество вода може да бъде заменено с прясно мляко или течна сметана.

.

Пилешки бульон

Комбинирана смес от подправки и аромати за обогатяване вкуса на ястията.

Рецепта:
Суха смес Пил. бульон- 15 гр.
Гореща вода – 1000 гр.

Съдържание: готварска сол, модифицирано и нативно картофено нишесте, подправъчни екстракти, магданоз, куркума, натурален аромат пиле.

Инструкция за дозиране: 15 гр. пилешки бульон се изсипват в гореща вода. Бърка се до разтваряне на продукта.

bbq

Марината BBQ

Червена марината на маслена основа с опушен вкус за свински меса на скара.

Рецепта:
Месо – 1000 гр.
Марината BBQ -50 гр.

Съдържание: сол, черен пипер, горчица, паприка, чесън, аромат пушек, натурални аромати и подправки, растителна мазнина.

Метод на работа: Ако месото не е окрехкотявано, се подправя с 5гр. сол на кг. месо. Маринатата се разнася равномерно върху месото и се оставя да преседи минимум 3 часа в хладилник. За по-добро овкусяване е желателно да престои 24 часа в хладилник.

Най-подходяща за свински, вратни пържоли и шишчета.

.jpg

Марината Билки и Чесън

Марината с фин аромат на билки и чесън за овкусяване на свински и пилешки меса.

Рецепта:
Месо – 1000 гр.
Марината Билки и Чесън -50 гр.

Съдържание: сол, чесън, копър, магданоз, черен пипер, натурални аромати, растителна мазнина

Метод на работа: Ако месото не е окрехкотявано, се подправя с 5гр. сол на кг. месо. Маринатата се разнася равномерно върху месото и се оставя да преседи минимум 3 часа в хладилник. За по-добро овкусяване е желателно да престои 24 часа в хладилник.

Най-подходяща за свински, вратни пържоли.

indian food - saag paneer curry dish

Универсална подправка

Тип Вегета

Комбинирана смес от сол и подправки за овкусяване и обогатяване на различни ястия.

Инструкция за дозиране: Според вкусовите предпочитания.

Съдържание: готварска сол, натурални подправки, сушени моркови, лук, магданоз, чесън, копър, куркума, екстракти.

----2

Сух Сос Свински Кебап

Препоръчителна дозировка: 100 гр./кг

Съставки: Пшеничено брашно(Глутен), картофено нишесте, натурални подправки и подправъчни екстракти, готварска сол, свински протеин, домати на прах, аромати.

Рецепта: 800 мл. вода се кипват в подходящ съд, 100 гр. Сух сос свински кебап се разбъркват в 200 мл. студена вода и се добавят постепенно към кипящата вода при непрекъснато бъркане.

Start typing and press Enter to search