gep-150x150

GEPÖ

Средство за зреене на сурово – сушени продукти от нераздробено месо.
natamicin-150x15011

НАТАМИЦИН, Е 235

За повърхностно третиране на колбаси против плесен

Дозировка: разтвор 1:2 с вода

2464584-hanging-sausage-isolated-on-white-background-for-you-150x150

СТАРТЕРНИ КУЛТУРИ

За всички видове сурово-сушени продукти, изискващи ускорен и контролиран процес на зреене. Въпреки бързото повишаване на киселинността, вкусът на крайния продукт остава неутрален и добре балансиран.
trocknung-150x150

БАЗИ ЗА СУРОВО – СУШЕНИ САЛАМИ

Комплексни смеси за производство на сурово – сушени продукти с ускорено зреене
istock_000004291904xsmall_0-150x150

ИЗЧЕРВИТЕЛ

Спомага цветообразуването и цветозадържането в сурово – сушените колбаси

Дозировка: 2-3гр/кг

sausage_png5178-150x150

РАПИД

Средство за ускоряване на зреенето на сурово – сушени колбаси със съдържание на ГДЛ

Дозировка: 8-10 гр/кг

starter-culture-media2-150x150

ХРАНИТЕЛНА СРЕДА

Комбинация от различни видове захари

Дозировка: 3-5гр/кг

Start typing and press Enter to search