МЕСОПРЕРАБОТКА
Стабилизатори за кайма и продукти от мляно месо
Кутиращи средства
Комбинирани подправки /Кутер Микс/
Саламури за варено-пушени деликатеси от цели или раздробени меса
Окрехкотителни смеси за обработка на сурови меса
Маринати за бели и червени меса
Сурово-сушени и трайни варено-пушени колбаси
Емулгатори
Фосфати
Протеини от животински произход и текстуриращи агенти
Карагени
Протеини и фибри от растителен произход
Панировки
Овкусители и Аромати
Екстракти от подправки
Натурални подправки
Оцветители
МЛЕЧНА ПРОМИШЛЕНОСТ
Системи за производство на кашкавал
Системи за производство на топени сирена
Емулгатори и подобрители за масло, маргарин и крема сирене
Емулгаторни соли за топени сирена
Подобрители за цедено мляко
Подобрители за кисели млека и млечнокисели напитки
Подобрители за пресни млека и сметани
Закваски за млечнокисели продукти
Аромати
Ензими
Консерванти
Допълнителни суровини при производството на сирена