yog44ri-1-150x150

YOG 44RI 10U

Директна лиофилизирана млечнокисела закваска съдържаща двата микроорганизма– Lactobacillus delbrueckii subspecies bulgaricus и Streptococcus salivarius subspecies thermophilus. Предназначена за производството на йогурт и айран.

Време за коагулация: 3,5 – 4 часа

ty947

YOG 35RI 10U

Директна лиофилизирана млечнокисела закваска съдържаща двата микроорганизма– Lactobacillus delbrueckii subspecies bulgaricus и Streptococcus salivarius subspecies thermophilus. Предназначена за производството на класическо българско кисело мляко – с изразен кремообразен вкус и аромат

Време за коагулация: 3,5 – 4 часа
4-150x150

Yog 19RI 10U

Директна лиофилизирана млечнокисела закваска съдържаща двата микроорганизма– Lactobacillus delbrueckii subspecies bulgaricus и Streptococcus salivarius subspecies thermophilus. Предназначена за производството на класическо българско кисело мляко – с изразен млечнокисел вкус и аромат

Време за коагулация: 3,5 – 4 часа

yogurt-150x150

Yog 14RI 10U

Директна лиофилизирана млечнокисела закваска съдържаща двата микроорганизма– Lactobacillus delbrueckii subspecies bulgaricus и Streptococcus salivarius subspecies thermophilus. Предназначена за производството на класическо българско кисело мляко – с изразен млечнокисел вкус и аромат

Време за коагулация: 3,5 – 4 часа

cubed-feta

YO-PROX 456 20 UAT

Директна лиофилизирана млечнокисела закваска съдържаща двата микроорганизма– Lactobacillus delbrueckii subspecies bulgaricus и Streptococcus salivarius subspecies thermophilus. Предназначена за производството на класическо българско кисело мляко и Фета

Време за коагулация: 3,5 – 4 часа

Start typing and press Enter to search