yogurt-150x150

LACTA 91 YOG

Подобрител за кисело мялко и айран

Дозировка: 1,0 – 1,2кг. / тон

lacta-965--150x150

Yogurt 35

Стабилизатор за кисело мляко с плътен коагул и кремообразна структура

Увеличава вискозитета и стабилността на коагулума
Придава кремообразна структура и нежен вкус
Запазва стабилността на коагулума при транспортиране
Не забавя действието на закваската

Дозировка: 3 кг. – 6 кг. / тон

jogurt35-150x150

LACTA NBY 91

Стабилизатор за производството на натурално българско кисело мляко

Увеличава вискозитета и стабилността на коагулума при транспорт и съхранение
Подобрява вкуса и увеличава плътността му
Предотвратява нежелания синерезис
Не забавя действието на закваската
Силно намалява образуването на пяна в съдовете
Позволява да се намалят дозите на влагане на сухо мляко
Придава гладка повърхност

Дозировка: 0,3 – 1 кг. / 1 тон

breakfast-yogurt-400x400-150x150

LACTA NBR 55

Стабилизатор за производството на кисело мляко със много стабилен коагулум

Предотвратява нежеланото оцвичаване
Увеличава вискозитета и стабилността на коагулума при транспорт и съхранение
Силно намалява образуването на пяна в съдовете
Гладка и здрава повърхност на готовия продукт дори при ниско съдържание на сухо вещество
Не забавя действието на закваската

Дозировка: 0,5 кг. – 2,3 кг. / тон

fruityogurt2-150x150

LACTA FY 98S

Стабилизатор за производството на плодово кисело мляко с разбит коагулум

Предотвратява нежелания синерезис в готовия продукт
Подобрява вкуса и увеличава плътността му
Придава гладкост на готовия продукт
Не забавя действието на закваската

Дозировка: 11,5 кг. / тон

airan-150x150

LACTA FDY 98 – 8

Стабилизатор за производството на айран

Дозировка: 4 кг. / тон

Start typing and press Enter to search