Месопреработка: Стабилизатори за кайма и продукти от мляно месо; Кутиращи средства, комбинирани подправки; Саламури, фосфати, карагени; Окрехкотителни смеси за обработка на сурови меса; Маринати за бели и червени меса; Сурово-сушени и трайни варено-пушени колбаси; Емулгатори, фосфати, карагени; Протеини от растителен и животински произход; Панировки, овкусители и аромати; Натурални подправки, екстракти от подправки, оцветители.
Млечна промишленост: Закваски за кисело мляко, закваски за айрян; Аромати; Емулгатори, емулгаторни соли, консерванти; Млечнокисели култури; Подобрители за пресни млека и сметани; Подобрители за млечни десерти, млечни протеини; Подобрители за кисели млека и сирена; Подобрители за Фета; Системи за кашкавал.
Сладкарство: Сладолед; Сухи смеси за производство на инстантни кремове.
ХоРеКа: Супи/бульони/универсални подправки; Сосове–Бешамел, Деми–Глас; Панировки за пиле, риба, кашкавал, сирене; Инстантни кремове–Брюле, Ванилия, Какао; Кулинарни специалитети.