nila-clouds-1-300x300

БРЮЛЕ МУС

Инстантна суха смес за производство на Брюле Мус

Примерна рецепта:
Вода 600 гр
Мус Брюле 300 гр
Захар 100 гр

Технология: Към водата на бавни обороти се добавя Брюле Мус, след което се разбърква на бързи обороти до получаване на кремообразна смес.

brulee-150x150

БРЮЛЕ ФЛАН

Инстантна суха смес за производство на Брюле Флан

Примерна рецепта:
Сметана – течна 30-35% 520 гр
Мляко – прясно 3-3,6 % 330 гр
Микс Брюле Флан 150 гр

Технология: Сметаната и млякото се нагряват до 80 градуса и към тях се прибавя при непрексъснато разбъркване сухия микс Брюле Флан. Разлива се в подходящи форми и се поставя в хладилник.

moussvanilla-150x150

ВАНИЛИЯ МУС

Инстантна суха смес за производство на Ванилия Мус

Примерна рецепта:
Вода 600 гр
Ванилия Мус 300 гр
Захар 100 гр

Технология: Към водата на бавни обороти се добавя Ванилия Мус, след което се разбърква на бързи обороти до получаване на кремообразна смес.

vanilla-flan-150x150

ВАНИЛИЯ ФЛАН

Инстантна суха смес за производство на Ванилия Флан

Примерна рецепта:
Сметана – течна 30-35% 520 гр
Мляко – прясно 3-3,6 % 330 гр
Микс Ванилия Флан 150 гр

Технология: Сметаната и млякото се нагряват до 80 градуса и към тях се прибавя при непрексъснато разбъркване сухия микс Ванилия Флан. Разлива се в подходящи форми и се поставя в хладилник.

chocomouss-150x150

ШОКО МУС

Инстантна суха смес за производство на Шоко Мус

Примерна рецепта:
Вода 600 гр
Мус Какао 300 гр
Захар 100 гр

Технология: Към водата на бавни обороти се добавя Шоко Мус , след което се разбърква на бързи обороти до получаване на кремообразна смес.

cocoflan-2-1-150x150

КАКАО ФЛАН

Инстантна суха смес за производство на какао флан

Примерна рецепта за 1кг. готова смес:
Сметана – течна 30-35% 520 гр
Мляко – прясно 3-3,6 % 330 гр
Микс Какао Флан 150 гр

Технология: Сметаната и млякото се нагряват до 80 градуса и към тях се прибавя при непрексъснато разбъркване сухия микс Какао Флан. Разлива се в подходящи форми и се поставя в хладилник.

Start typing and press Enter to search